Є привід організувати фуршет? Впевнені, що саме такий формат свята буде оптимальним у вашому випадку? Який привід?
Дуже багато є питань. Тож, уважно читайте цей матеріал, в якому розповімо, що мається на увазі, коли йдеться про ідеальний фуршет, секрети розглянемо, поради дамо. А після можна буде одразу звернутися на сайт https://dzyga-catering.com.ua/ua/ організації «Дзига кейтеринг» та вже докладніше обговорити всі нюанси.
Організація фуршету на корпоратив: що треба врахувати
Ідеальний варіант фуршету – це безліч продуманих деталей. Меню, зазвичай, передбачає:
- канапе з сиром чи рибою;
- крихітні шашлички;
- тарталетки із начинкою у вигляді салатів;
- макаруни та ін. типи десертів;
- різноманітні шпажки з фруктами чи овочами.
Приблизно на гостя треба 5-7 закусок. З напоїв, зазвичай, замовляють або коктейлі з різними складами, або вино, воду, соки.
Столи розташовуються таким чином, щоб при підході до них не було натовпу. Страви ж подаються для естетики на різних рівнях посуду.
Оптимально, щоб все було компактним, зі свіжих продуктів, без виделок та ін. приладів.
В досвідчених компаніях ще й додатково передбачається різноманітне обладнання. Наприклад оренда на свята в «Дзига кейтеринг» може бути оформлена на:
- шатри;
- тенти;
- посуд та столове приладдя;
- текстиль та ін.
Замовляйте! Все організуємо якнайкраще.
Фуршет на корпоратив: меню
Що помічають гості на фуршеті? Першочергово, звісно, враження йде від загального оформлення і подачі, від естетики. Тут важливе все. І тарілки з витонченим візерунком, і сервування в певному стилі, і оформлення самих пригощань…
Звісно, у свіжості та апетитності також треба мати впевненість. Розмаїття важливе. Добре, якщо гості на столі зможуть знайти собі як холодне, так і гаряче, якщо будуть пригощання для різних вподобань.
Зверніть увагу і на асортимент напоїв. Треба передбачити вибір, в якому гості зможуть обрати собі оптимальне, відповідно до вподобань. Звісно, враження загалом від атмосфери теж лишаються. Акуратність, комфорт та вишуканість оформлення, подачі, теми дуже на це впливають.
Але окрім оформлення ще й про самі страви треба подбати.
Популярні фуршетні страви для корпоративу
Страви обираємо з врахуванням смаків, потреб та бюджету. Від доволі скромного сімейного до значного корпоративного збору можна організувати. Якщо потрібно, можна скористатися послугою оренда шатра на весілля від «Дзига кейтеринг», всі складові для свята також наявні. Нічого докупляти замовникам не доведеться.
Стосовно страв… Докладніше можна подивитися в прикладах меню. Воно зручно поділене на наступні пропозиції:
- фуршет;
- банкет
- BBQ – кейтеринг;
- кава-брейк;
- весільний банкет.
І на всі перелічені та інші приводи можливо визначити собі ідеальне меню з запропонованих в якості прикладів.
Найчастіше, ті, хто цікавиться, як організувати фуршет на корпоратив, замовляють:
- Невеличкі канапе. Це бутерброди. які одразу відправляють до рота, не відкусюючи, бо вони дуже маленькі. Роблять на крекерах, грінках чи малесеньких хлібних шматочках. Зверху змащують паштетом, додають рибу, м'ясо, овочі, творог та ін. Для зручності все скріплюється шпажками.
- Шпажки фуршетні. На них нанизують й міні-бутерброди, й шматочки м'яса, й сиру, й креветки. й виноград, й чері. Для оригінальності додають шматочки лимона, оливки, рибу та ін. Для зручності кожний «витвір» скріплюють шпажками.
- Тарталетки з чисельними начинками.
- Повітряні профітролі також із різноманітними начинками.
- М'ясні нарізки та сирні тарілки.
- Десерти, випічку.
Додатково можна й про розваги подбати.
Так, для малюків можуть бути запрошені аніматори.
Для дорослих більш актуальним буде організація змагань, ігор, вистав.
Ді-джеї ніколи зайвими не будуть. Стиль можливий різний. Класика, сучасний, незвичний оригінальний – все це створить ненав'язливе супроводження для свята. дозволить ще й вдосталь натанцюватися.
Про що при організації фуршету дбати першочергово
Тож, підсумуємо. Ви запланували кейтеринг та дуже хвилюєтесь, щоб нічого не впустити, не лишити поза увагою. Цього не відбудеться, якщо ми в«Дзига кейтеринг» матимемо:
- відомості про бажаний асортимент з наведеного на сайті переліку страви;
- інформацію стосовно точної кількості запрошених;
- дані про можливі обмеження в харчування (релігійні заборони, алергія та ін.);
- місце організації та тематику.
Інше вже пропонується нами, а замовники обирають та чекають виконання. Визначайте зручний спосіб зв'язку та скоріше плануйте замовлення.
Все буде на супер-висоті. Продумаємо і логістику, і допомогу потрібної кількості персоналу, і розташування столів. З меню допоможемо визначитися. Все буде просто надчудово.
Все буде «Дзига-кейтеринг»!
+ There are no comments
Add yours